Leven op het autismespectrum

Nieuws

De beste wensen voor 2024

De kerstdagen zijn inmiddels voorbij. Het is bijna 2024, maar nog even over deze website in 2023. Er is wat veranderd. Zo heb ik een vragen- en antwoordenpagina gemaakt. Deze wordt volgend jaar nog aangevuld met andere onderwerpen, zoals de Wajong-uitkering. De aparte sprekerswebsite www.mverleijsdonk.nl zal uiteindelijk verdwijnen, want de info staat nu hier. Ik dacht: laat ik het lekker compact maken allemaal. Ook heb de aparte website met Josje blogjes op deze website gezet. Daarin vertel ik over hoe wij elkaar steunen in het leven van alledag. Verder heb ik mijn gedichten deels overgezet naar deze website en er zullen meer gedichten volgen. Met gedichten kan ik mooi een klein stukje van autisme invoelbaar maken of beter een beeld geven. Dan ben je weer op de hoogte!

Q&A

Josje blogjes

Gedichten

Tot in 2024!

Er liggen nog genoeg blogideeën op de plank, want ik raak nooit uitgedacht en uitgeschreven. Volgend jaar ga ik ook verder met mijn scriptie, die ik in april hoop klaar te hebben. Dit heeft wel prioriteit boven het bloggen. Wat ik daarna ga doen, horen jullie ter zijner tijd wel weer, want ik weet het zelf ook nog niet. Dat ik dan basispsycholoog ben is nu mijn enige doel en dat is een mooie basis voor verschillende richtingen.

Jullie wil ik in ieder geval bedanken voor het lezen van mijn blogs het afgelopen jaar, het liken, delen en reageren. Blijf dat vooral doen, want dat is voor mij belangrijke en fijne feedback. Ik wens jullie veel liefde en gezondheid voor het nieuwe jaar toe.

2024

Wat wens jij voor jezelf?

 1. Anoniem

  Dank Mandy voor al je inzichten en het delen van die persoonlijke ervaringen, dat vind ik heel erg bijzonder.
  Voor jou het allerbeste en alvast een gezond, succesvol en warm 2024 !
  Warme groeten,
  Ben (gloob5)

 2. Hans van der Lijcke

  Hallo Mandy,

  Veel succes met je scriptie. En laat maar weten als je te weinig inspiratie hebt. Ik denk zo maar dat er vanuit je achterban hele creatieve ‘aut of the box’ ideeën terugkomen.

  Mijn wens is dat jij nog veel meer mensen bereikt die worstelen met hun autisme.

  Ik hoop dat je je opleiding helemaal gaat halen en dat je ook een mooie titel mag dragen die je waard bent.

  Groet, Hans

  Voor mij ben je één van mijn grote voorbeelden van positief leven met autisme

 3. Anja Oostenveld

  Je bent heel actief geweest Mandy, op en met deze pagina, super!! Heel duidelijk ook en prima dat je het zo ingedeeld hebt.
  Ik lees je blogs graag hoor. Ik reageer niet altijd, maar ik leer er ook veel van.
  Ik wens jou en Josje ook alle goeds (en vooral gezondheid) in het nieuwe jaar en hopelijk blijft het contact bestaan.

  Lieve groet van Anja.

 4. Heel begrijpelijk dat die scriptie prioriteit heeft. Veel succes met de afronding en ook jou wens ik het allerbeste voor 2024.

Geef een reactie