Leven op het autismespectrum

Contact me gerust via het formulier

Contact

Neem gerust contact met me op. Heb je een vraag, tip, compliment of opmerking, vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik lees het altijd en reageer binnen een week.

Op complexe persoonlijke vragen kan ik helaas niet ingaan, aangezien ik geen persoonlijke coaching of begeleiding biedt. Misschien kan ik je wel een duwtje in de goede richting geven. Veel kennis staat al in mijn blogs, waarop je kan zoeken met de zoekfunctie. Ik ga niet in op blijvende mailtjes of vragen om persoonlijk contact.

Je hoeft me overigens niet te vragen of je mijn blog mag delen, want dat mag altijd (met bronvermelding en een link). Dat vind ik alleen maar fijn! Het kopiëren en plakken van tekst is niet toegestaan.

Samenwerken met mij?

  • Ik kan (digitale) gastlessen of lezingen geven op maat. Ik kan bijvoorbeeld vertellen over mijn weg van overleven naar leven, wat daarbij hielp en wat niet. En wat autisme in mijn leven betekent.
  • Ook is het mogelijk om een recensie te schrijven over een boek over autisme of een product voor mensen met autisme.
  • Een gastblog is ook mogelijk. Zie voor een voorbeeld van een gastblog: https://a-typist.nl.
  • Mij vragen voor een interview mag ook altijd. Interviews wil ik voor plaatsing wel altijd inzien en kunnen corrigeren.

Neem gerust contact met me op via onderstaand formulier. Ik reageer binnen een week. Of kijk eens op mijn website voor professionele klussen als ZZP-er: mverleijsdonk.nl. Daar staat ook mijn CV.

Neem gerust contact met me op

contact
Mij nie belle nie