Leven op het autismespectrum

Reacties op mijn blogs

www.mandyverleijsdonk.nl

Via social media en mail krijg ik soms mooie complimenten op mijn blog. Dankjewel daarvoor!

Echt heel goed hoe jij dingen kan verwoorden en je straalt kracht uit in alles wat goed en minder goed gaat.

Ik heb vorig jaar de diagnose OCS gekregen. Ik heb toen echt een enorme steun gehad aan jouw blog. Vaak had ik het zelf moeilijk om mijn gevoel onder woorden te brengen en nam ik een geprinte versie van je blog mee naar de psycholoog. Ik heb er toen veel aan gehad en nu nog steeds.

Wil je even zeggen dat ik onder de indruk ben van alles wat je doet en wie je bent. Ik vind je een stralend voorbeeld van een strijdbare, intelligente vrouw. Je inspireert me.

Mooi verwoord, goed gezegd, fijn geschreven.

Ik wilde je even laten weten dat ik het erg fijn vind om je blogs te lezen, en vind het dapper dat je dit zo allemaal aan de buitenwereld durft te vertellen. En het is natuurlijk ook fijn om herkenning te lezen (zeker omdat ik mijzelf bijna in alles herken wat je schrijft).

Dank dat je je verhaal deelt en zo veel meer mensen kan helpen.

Zo herkenbaar!

Ik leer zo veel van je en het helpt me om mijn kind te snappen.

Zo raak dat ik het maar half kan lezen alvorens te beginnen huilen. De rest is voor later.

Goed dat we even aan het denken worden gezet.

Je blog werd genoemd bij de lezing van de NVA.

Ik voed een dochter op waarvan wij sterke vermoedens hebben dat zij autisme heeft. Jouw blog helpt haar om te weten dat zij niet alleen is. Ik las een deel aan haar voor en zij vroeg of ik het over haar had. Zo herkenbaar voor haar!

Ik vind je blogs heel leerzaam en hoop dat ik mezelf uiteindelijk kan accepteren zoals ik ben.

Ik lees altijd je blogs en iedere keer voel ik bewondering voor wat je allemaal doet voor lotgenoten door het delen van je ervaringen en je kwetsbaarheid. 

Ik zie net voor het eerst jouw blog en wat kan jij het mooi en duidelijk verwoorden. Daar mag je trots op zijn en daar ben ik wel een beetje jaloers op. En wat jij schreef herken ik ook bij mezelf.

%d bloggers liken dit: