Leven op het autismespectrum

Over mij, Mandy Verleijsdonk

Leuk dat me beter wil leren kennen! Op mijn 27e werd een autisme spectrum stoornis (ASS) gediagnosticeerd. Sindsdien gaat het stukken beter met mij, omdat ik meer inzicht heb in mijn zwakke en sterke kanten, mezelf beter accepteer en een leven probeer te vormen dat bij mij en autisme past. Voorheen paste ik me vaak aan en dat zorgde voor overbelasting met angsten, depressies en veel dwangmatigheid tot gevolg. Nu weet je al iets over mij, maar er is meer dan autisme.

Wat doe ik zoal?

 • Ik heb de cursus Werken met eigen Ervaring en De Verdieping gedaan. Die gaan over werken met je eigen levenservaringen.
 • In 2014 heb ik ik mijn bachelor psychologie gehaald. Later heb ik nog enkele vakken Levenslooppsychologie gedaan aan de Open Universiteit. Nu ben ik bezig met mijn master.
 • Er is nog een wereld te winnen als het over autisme bij meisjes en vrouwen gaat. Ik verzamel informatie daarover, zoals documentaires, podcasts en boeken.
 • Ook ben ik spreker over autisme bij vrouwen. Daarbij focus ik me onder andere op herstel, erkenning, passend leven, hoop en acceptatie. Wil je een lezing of gastles van mij, neem dan vrijblijvend contact met me op.
Je kan me ook vinden op YouTube

Meer over mij

 • Ik ben geboren in 1987 in Brabant, in het dorp Rijen (ja, van gemeente Gilze-Rijen!). Ik heb een jonger zusje en een oudere broer.
 • Ik ben sinds 2014 veganist en leef dus (zoveel mogelijk) zonder gebruik te maken van dieren. Dat vind ik beter voor mens, dier en de aarde.
 • Ik woon in Brabant met met mijn steunhondje. Josje kun je volgen op Instagram (@ChihuahuaJosje).
 • Ik heb een neurodiverse relatie. Mijn vriend heeft ADHD.
 • In mijn vrije tijd sport ik graag, doe ik aan yoga, kijk ik Netflix en lees ik boeken. Ook ga ik wel eens uit om lekker te dansen.
 1. Karin

  Ha Mandy,
  Wat een stijlvolle website heb je gebouwd. Mijn complimenten!

  Mijn naam is Karin en ik ben van Traffic Family.
  Op onze websites Slaapwijsheid en Happy Animal testen we producten.

  Op basis van jouw website wil ik graag een samenwerking voorstellen. Doe jij weleens product reviews?

  Zo ja, wat zou jij ervan vinden om een product te testen en te reviewen op je website?
  We zouden 1 of meerdere van de volgende producten door jou willen laten testen:

  1. Litollo, Calmzy of Tweepersoons Nevali Verzwaringsdeken*
  2. Kinder verzwaringsdeken
  3. Litollo zwangerschapskussen
  4. Snoozle honden en kattenmanden
  5. Kattenkrab paal
  6. Calmzy kussen
  *Als je kiest voor een verzwaringsdeken hoor ik graag welk gewicht. Je kunt kiezen in 6-8-10-12 KG. De vuistregel is om een deken te kiezen die 10 procent van je lichaamsgewicht is. Dus als je 75 kilo bent, kies je voor een deken van 7 kilo.

  Nadat je een product hebt getest zijn we benieuwd naar jouw oprechte mening en ervaring. In het reviewartikel zouden we graag 2 links in terug zien. Wij zullen dan weer op onze beurt jouw artikel promoten op onze social media kanalen.

  Als beloning kun je het product houden. Klinkt dit als een interessant voorstel voor jou?

  Als je met ons een samenwerking aan wilt gaan ontvang ik graag de exacte product URL van het gekozen product en je volledige naam en adres.

  Er zit geen deadline op de product review, maar we hopen wel dat het ergens tussen nu en 4 weken geplaatst kan worden.

  Fijne feestdagen alvast en hopelijk tot snel!

  Met vriendelijke groet,
  Karin Ingrid Postma

  Senior Partner Manager Traffic Family

Geef een reactie