Leven op het autismespectrum

Nieuws

Frequentie blogs en social media

Nu ik stage loop, ben ik weer even aan het puzzelen geweest wat daarnaast nog lukt met mijn blogs en social media. Voorlopig, zolang dat goed te doen is, is de frequentie en planning zoals hieronder. Dan weet je wat je kan verwachten.

Wekelijks nieuwe content

Iedere zaterdagochtend publiceer ik een blog.

 • De ene week hier op www.mandyverleijsdonk.nl over autisme / neurodiversiteit, mentale gezondheid en/of psychische problemen.
 • De zaterdag daarna komt een vlog online op Youtube met mijn ervaringskennis en tips voor een fijn en gezond leven (met autisme).
 • De week daarna komt er een blog online op www.mverleijsdonk.nl over zelfstandig ondernemen als Wajonger met autisme.
 • En de zaterdag daarna deel ik een klein blogje over mijn avonturen met mijn steunhondje Josje op chihuahuajosje.wordpress.com (die gisteren al weer vijf jaar is geworden!)

Dan begint de cirkel weer opnieuw. Per website of kanaal kan je je inschrijven voor het ontvangen van een mail als er een nieuwe vlog online staat. Op YouTube kan je je abonneren op mijn kanaal.

Frequentie social media

 • Op Instagram deel ik iedere zaterdag een foto en berichtje en regelmatig iets in de stories (zoals een meme).
 • Op TikTok deel ik om de week op zondag een kort filmpje met een visuele uitleg van leven met autisme, psychische problemen of mentale gezondheid. Je kan de filmpjes ook kijken zonder TikTok-account.
 • Ook zit ik sinds kort weer op Facebook met de pagina Leven op het autismespectrum. Daar deel ik een paar keer per week content, zoals eerder geschreven blogs.
 • Op Twitter deel ik meer in het algemeen wat me bezig houd en me wat me aan het hart gaat, zie @opeenrijtje.

Volgen, liken, reageren en/of delen van alles wat ik deel is erg gewenst. Dat motiveert mij ook weer om door te gaan.

frequentie
blogs
 1. Jeroen

  Goed om te weten.
  Verder wil ik je nog complimenteren.
  Je bent hartstikke goed bezig!

Geef een reactie