Leven op het autismespectrum

Mediakit met statistieken

Dit is de mediakit van mandyverleijsdonk.nl. Ik blog en spreek over leven met autisme, als volwassen vrouw met een late diagnose. Dus ik ga vooral uit van eigen ervaringskennis. Ik focus me onder andere het brede spectrum van autisme, de kenmerken en hoe zich dat uit in het dagelijks leven. Maar vooral probeer ik te laten zien hoe je passend en fijn kunt leven. De kern voor mij is acceptatie, persoonlijke ontwikkeling, herstel en neurodiversiteit.

Mijn doelgroep

Ik richt me vooral op mensen met autisme zelf, maar ook op naasten. En eigenlijk op de hele samenleving omdat ik geloof in verbinding. En dat iedereen van elkaar kan leren.

WordPress statistieken

Nieuwe domeinnaam

in 2021 heb ik mijn blog omgezet naar een nieuwe domeinnaam www.mandyverleijsonk.nl. De statistieken tonen 3,55K weergaven gemiddeld per maand in 2021. Tzt komt er een update.

Oude domeinnaam

Mijn blog begon in ik in 2014 en in april 2021 stapte ik over naar mijn nieuwe domeinnaam. Hieronder vind je de statistieken van de oude domeinnaam mandyverleijsdonk.wordpress.com. In 2020 had mijn blog 67,8K weergaven en 28,4K bezoekers. In maart 2021 had mijn blog 8.827 weergaven en 3.491 bezoekers.

Wat doe ik nog meer online?

Social media

Cijfers op 20-3-2022

Twitter 1.498 volgers
Instagram1.280 volgers
YouTube729 volgers

Neem gerust contact met me op

Neem voor vragen over de mediakit, samenwerkingen of overige vragen of opmerkingen contact met mij op via onderstaand formulier.

%d bloggers liken dit: