Leven op het autismespectrum

Nieuws

Fijne jaarwisseling gewenst

En dan is het al weer bijna 2022! Ik word er onrustig van, van veranderingen.. Goed in en uit ademen dus… Voordat ik je een fijne jaarwisseling wens, sta ik even stil bij het afgelopen jaar. Zie onderstaande video. Ik heb weer hard gewerkt aan mezelf en veel geleerd.

Terugkijken op 2021

Jou wil ik heel erg bedanken voor het lezen van mijn blogs in 2021, het kijken naar mijn vlogs, je likes en leuke en mooie reacties. Volgend jaar ga ik weer door met schrijven en het delen van mijn ervaringen, ervaringskennis en tips. Delen is helen toch?

Mijn laatste 12 berichten van 2021

Fijne jaarwisseling gewenst en een gelukkig nieuwjaar!

Ik wens je voor het nieuwe jaar veel zelfcompassie, begrip, liefde, gezondheid, plezier, geluk, steun, moed, stappen in je herstelproces en wat je zelf maar wenst! Voor nu wens ik je een fijne week om het jaar af te sluiten.

Fijne jaarwisseling
 1. Edward

  Dag Mandy,

  Het allerbeste toegewenst voor 2022.
  Bedankt voor je mooie blogs en vlogs, het is altijd weer leuk als er een berichtje is dat er weer een nieuwe blog is.

  Hartelijke groet,

  Edward

 2. Shana

  Ook voor jou en je dierbaren, en bij uitbreiding voor iedereen die dit leest, een fijne en enigszins ontspannen jaarwisseling gewenst. Voor 2022 wens ik je bovenal een goede gezondheid; en verder nog veel inspiratie voor je blogs en vlogs, een fijne, begripvolle omgeving en voldoende tijd voor jezelf.

 3. Shana

  Ook voor jou en je dierbaren, en bij uitbreiding voor iedereen die dit leest, een fijne en enigszins ontspannen jaarwisseling gewenst. Voor 2022 wens ik je bovenal een goede gezondheid; en verder nog veel inspiratie voor je blogs en vlogs, een fijne, begripvolle omgeving en voldoende tijd voor jezelf.

 4. Ferdinand

  Hoi mandy,

  Het is altijd een verademing om je te horen praten.
  De manier van hoe je praat en hoe makkelijk je praat.
  Namens mij wil ik jou een gezond nieuwjaar wensen en mocht 2022 maar heel veel goede verrichtingen op je pad komen.
  Ga zo door want je bent goed bezig.
  En de overige mensen wil ik uiteraad ook een gezond nieuwjaar wensen mocht 2022 maar het jaar worden met positieve gebeurtenissen.

  Ferdinand

Geef een reactie