Leven op het autismespectrum

Nieuws

Ingeschreven voor mails?

Het kan zijn dat je geen mail hebt gehad van mijn laatste blog, terwijl je je daarvoor wel had ingeschreven.. Dus bij deze alsnog de link naar de blog over het gevoel vooraf ergens tegen opzien:

Als het goed is, krijg je wel melding van dit nieuwsbericht. Ik had iets nog niet goed ingesteld. Vanaf nu krijg je nieuwe berichten automatisch in je mail, als je bent ingeschreven. Als je je nog niet ingeschreven hebt, kan je doet doen via het inschrijfformulier in de zijlijn.

ingeschreven

Dan ben je weer op de hoogte, ingeschreven of niet

Ik heb onlangs ook nog een video gemaakt over als je autisme vermoedt bij jezelf. Daarin deel ik mijn ervaring en heb ik tien tips voor jou. Het kan best verwarrend, eenzaam en onzeker namelijk als je niet weet of autistisch bent of niet. Wie weet heb je iets aan mijn ervaring.

https://web.archive.org/web/20210526100048/https://www.youtube.com/watch?v=MgSx-lImmlo

Buiten blogs om, kan je me volgen op social media. Daar plaats ik vaker en kortere berichtjes. Hopelijk zie ik ergens je reactie tegemoet!

Zo, dan ben je weer op de hoogte! Veel liefs voor jou en een fijne dag gewenst.

Geef een reactie