Leven op het autismespectrum

Nieuws

Hoe vaak een nieuwe blog online

Op dit moment ben ik bezig met deze website helemaal in orde maken. Ik heb de gratis versie van WordPress omgezet zodat ik nu een eigen domeinnaam heb: www.mandyverleijsdonk.nl. Eerst was het www.mandyverleijsdonk.wordpress.com waar je een nieuwe blog kon verwachten.

Op mijn nieuwe domeinnaam kan je om de vier weken een blog verwachten over mijn leven met autisme. Daarnaast komt er af en toe een nieuwsbericht zoals deze online, een verwijzing naar een gastblog of een boekrecensie.

Nieuwe blog elders

In de andere weken komt er een stukje online over Josje op https://chihuahuajosje.wordpress.com/. Dat is steeds in de week na de blog over autisme op deze website. En tussen de blogs door, komt er een vlog online op YouTube. Daarin vertel ik over een kenmerk van autisme en geef ik tips voor een autismevriendelijker leven.

Dan ben je op de hoogte van de huidige structuur. Wie weet schrijf ik over een tijdje weer vaker of minder vaak. Het hangt af van waar ik het verder allemaal nog meer druk mee heb. Meld je aan voor de blogs of blogs als je automatisch op de hoogte wil blijven van wanneer er weer een blog online staat.

Fijn weekend lieve lezer. Ik ben blij met jou!

Geef een reactie