Leven op het autismespectrum

Nieuws

AutismeTV over daten

Afgelopen maandag was ik bij de Nederlandse vereniging voor autisme (NVA) voor een opname voor AutismeTv. Daar werd ik geïnterviewd over autisme en daten. Samen met Jasper, die ook op het spectrum zit, beantwoorden we vragen en delen we onze ervaringen. Want poehee, daten is best lastig! Wie weet heb je een beetje steun aan onze verhalen en tips.

AutismeTV
Ik kwam mijn eigen hoofd nog tegen, zie jij mij ook?

Stel vragen via de chat van AutismeTV

Komende maandag 15 november 2021 komt het interview online om 15:00. Als je dan mee kijkt op autismetv.nl kun je via de chat vragen stellen aan mij en Jasper. Je kunt de uitzending ook altijd nog achteraf terug zien op YouTube. Kijk je mee?

Autisme TV op Youtube
 1. Ferdinand

  Hoi mandy,

  Ik had naar die uitzending gekeken vandaar dat ik op je blog ben komen kijken.
  Gewoon de manier van hoe makkelijk je je verhaal deed ben ik gewoon jaloers op.
  Ik ben ook aardig al bezig maar dat gaat de ene keer in 1 keer goed en de andere keer weet ik me op een moment er even niet meer uit te komen.

  Groeten

  Ferdinand

 2. Wat spannend én goed dat je dit gedaan hebt! Ik ben heel benieuwd en ben zeker van plan om te kijken/luisteren.

Geef een reactie