Leven op het autismespectrum

Interviews

SASSY Magazine over wat autisme echt is

In de ‘Hoofd op Hol!’ editie van het SASSY Magazine staat ook een interview met mij over autisme. Het interview lees je hieronder. Ik vertel wat autisme voor mij inhoudt, waar ik hulp bij nodig heb, hoe mijn dag eruit ziet en hoe ik tot rust kom. Maar ook wat ik graag nog eens wil doen en wat mijn wensen zijn. Ik vind het een mooi interview geworden en ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Sassy magazine

Dit magazine gaat niet over labels, ongemakken of stigmatisering. Wel over geestelijke gezondheid, wat hierbij komt kijken en hoe sterk vrouwen kunnen zijn ondanks hun worstelingen.

SASSY Magazine
brein
Mandy
SASSY Magazine
SASSY Magazine
  1. Evie-Evelien Mei.

    Hoe kom ik aan het blad Sassie??

Geef een reactie