Leven op het autismespectrum

Interviews

CZ Magazine over autisme

Wat tof dat CZ Magazine (tijdschrift van de zorgverzekeraar) aandacht besteedt aan autisme en wat leuk dat ze mij daarvoor interviewden. En ik ben helemaal blij met mijn knappe Josje op de foto! Autisme zit van binnen, maar is er wel. Het verdient aandacht en autisten krijgen daarna hopelijk meer begrip voor hun ervaringen. Dat helpt mede bij het trouw blijven aan jezelf, zodat je je op eigen manier mag ontwikkelen, met passende ondersteuning waar nodig.

Het interview voor CZ Magazine is trouwens al weer een paar maanden geleden opgenomen. Toen was ik nog in loondienst, nu niet meer. De werkplek en het werk pasten niet meer genoeg bij me. Nu ben ik even aan het bijkomen, van de zon aan het genieten en lekker aan het sporten. De onrust van verandering uit zich verder vooral in veel ordenen in huis. Als ik weer goed ben opgeladen wil ik mijn studie psychologie oppakken. Een leven lang leren toch?

CZ Magazine

10 Reacties

 1. Jasmijn

  Knap gedaan zeg. En wat leuk om te lezen dat je ook in Tilburg woont. Nu voelt Tilburg wat meer vertrouwd aan πŸ˜‰ Ik had trouwens gisteren op je vlog gereageert met mijn lange verhaal, that’s me.. πŸ™‚

 2. Jasmijn

  Knap gedaan zeg. En wat leuk om te lezen dat je ook in Tilburg woont. Nu voelt Tilburg wat meer vertrouwd aan πŸ˜‰ Ik had trouwens gisteren op je vlog gereageert met mijn lange verhaal, that’s me.. πŸ™‚

  1
 3. S

  Ik ben op je site terecht gekomen via het magazine van cz. Ik herken erg veel in je verhalen, voor mij is dat prettig om eindelijk herkenning te vinden. Bedankt voor je openheid!

  1
 4. Lan

  Ha, bij mij net als bij Angela! Precies door dit artikel in CZ Magazine heb ik je blog ontdekt. De diagnose ASS is bij mij net gesteld. Moet mezelf opnieuw leren ontdekken en leren wat ASS precies is. Dus dit artikel kwam precies op tijd.

  Over deze post: ja herkenbaar! Ik zit al een poosje en toch vind ik nog steeds iets te ordenen in huis. Gna.

  Veel rust en balans toegewenst, Mandy.

  2
 5. Angela

  De hele reden dat ik nu emails ontvang van deze blog! Meestal gaat CZ magazine zo de papierbak in, maar nu was het meteen bladeren.
  En daarna meteen inschrijven voor nieuwe blogposts.
  “De onrust van verandering uit zich verder vooral in veel ordenen in huis.”
  Dat is heel herkenbaar πŸ™‚ ik wens je veel rust en herstel toe!

  1
 6. Heel erg tof dat ze hier aandacht aan besteden! Ik lees het magazine nooit, maar nu ligt het op tafel om dit artikel te lezen. De rest sla ik denk ik alsnog over;).

  1

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: