Leven op het autismespectrum

Interviews

CZ Magazine over autisme

Wat tof dat CZ Magazine (tijdschrift van de zorgverzekeraar) aandacht besteedt aan autisme en wat leuk dat ze mij daarvoor interviewden. En ik ben helemaal blij met mijn knappe Josje op de foto! Autisme zit van binnen, maar is er wel. Het verdient aandacht en autisten krijgen daarna hopelijk meer begrip voor hun ervaringen. Dat helpt mede bij het trouw blijven aan jezelf, zodat je je op eigen manier mag ontwikkelen, met passende ondersteuning waar nodig.

Het interview voor CZ Magazine is trouwens al weer een paar maanden geleden opgenomen. Toen was ik nog in loondienst, nu niet meer. De werkplek en het werk pasten niet meer genoeg bij me. Nu ben ik even aan het bijkomen, van de zon aan het genieten en lekker aan het sporten. De onrust van verandering uit zich verder vooral in veel ordenen in huis. Als ik weer goed ben opgeladen wil ik mijn studie psychologie oppakken. Een leven lang leren toch?

CZ Magazine
  1. Jasmijn

    Knap gedaan zeg. En wat leuk om te lezen dat je ook in Tilburg woont. Nu voelt Tilburg wat meer vertrouwd aan 😉 Ik had trouwens gisteren op je vlog gereageert met mijn lange verhaal, that’s me.. 🙂

Geef een reactie