Leven op het autismespectrum

Nieuws

Weg van Facebook, wel elders actief

Ik ga binnenkort van Facebook en dus verdwijnt ook de pagina ‘Leven op het autismespectrum’. Het is tijd om tijd te maken en minder prikkels te krijgen. Zeker nu ik meer ben gaan werken. Dan moet ik elders ook wat schrappen om te voorkomen dat ik te veel ballen in de lucht moet houden en overprikkeld raak.

Mijn persoonlijke account blijft overigens bestaan, omdat ik die nodig om op bedrijfspagina’s van mijn werk te kunnen. Maar dat is een privé account voor mijn eigen netwerk. Ook daar stop ik met delen. Ik vind Instagram wat fijner qua sfeer en Twitter is weer handig voor het delen van mijn blogs.

Wil je me, buiten Facebook om, volgen?

Dan kun je me vinden op de volgende social media kanalen:

En uiteraard op deze blog zelf. Je kan je aanmelden voor het ontvangen van mails bij een nieuwe blog. Daarvoor meld je je aan via het formulier in de zijlijn.

Hopelijk tot ergens, buiten Facebook om!

Wat doe jij om overprikkeling te voorkomen en meer rust te nemen?

Facebook
Zie ik je op Instagram?
  1. Steven Marien

    Ik heb nooit Facebook gehad. Ik doe vooral Twitter. Facebook lijkt mij heel ontoegankelijk zonder account. Via google kan ik openbare pagina’s op Facebook zoeken. Zo als een pagina van ons dorp. Maar Facebook zelf lijkt geen zoekfunctie te hebben toch niet wanneer je niet ingelogd bent. Twitter vind ik veel toegankelijker.

    Ik rust sowieso heel veel waardoor overprikkeling niet zo voorkomt, tenzij er voetbal scherm komt met heel veel nachtlawaai. Door crohn is men energie beperkt. En bevind ik me heel veel in de zetel. Wanneer men darmen leeg zijn. Voel ik al snel moeite met denken en heel moe zijn, al ben ik altijd moe. Als in niet meer kunnen doen dan liggen. En zo lig ik dan te liggen en heb geen overprikkeling.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: